Nuffnang

Ahli Parlimen Kota Belud

Posted by Unknown | Posted on 11:29 PTG

Ahli Parlimen Kota Belud


"Guanomics" And "Kreatif Aka-untung" Rule In Penang

Posted: 13 Nov 2012 10:05 PM PST


A few weeks ago, I made a remark about "creative accounting" practiced by Pakatan states. As a result thereof, I got brickbats thrown in my direction from Pakatan leaders. 

Maybe I was not being clear, I was actually alluding to "kreatif aka-untung", a term I coined in reference to the creative interpretation of the term "state revenue" by Pakatan leaders. 

In short, it is a term to describe the act of taking money from left pocket and  put it into the right pocket and subsequently trumpet it as an "increase of revenue for the state".

Although the numbers are accurate and permissible in terms of accounting procedure, but to take credit and attribute the increase of revenue to Pakatan Rakyat government's economic management is simply misrepresentation of facts.

Let me illustrate my point.

Take for example YAB Lim Guan Eng and the DAP Penang government.

Until now, I still could not believe his audacity in making outrageous claim that within two years of being Chief Minister, he has managed to reduce Penang government's debt by RM600 million, when the truth remains that it was the federal government who took over the debts as part of Penang water supply rationalization plan.

Similarly, Penang state government has duped DAP supporters to believe that the increase in state revenue in 2011 was simply because of Guan Eng's exemplary economic skills. This is the classic art of embellishing one's economic credentials without basis. I prefer to call it "Guanomics".

Here is the example.

On page 9 and 10 of Penang's 2011 Audit Report, the Auditor General acknowledged that Penang's Consolidated Revenue Account (Akaun Hasil Disatukan) had increased by 24.2% compared to 2010. 

In the same the report, Auditor General clearly stated that this was due to an extraordinary increase in non-revenue receipts (Terimaan Bukan Hasil) of RM176.12 million, which jumped by 182.5% from the previous year. The reason for this was because the Penang government decided to close its Trust Accounts (Akaun Amanah) and transfer the balance (Lebihan Dari Penutupan Akaun Amanah and Lebihan Dari Penutupan Kumpulanwang Amanah) into the state's Consolidated Revenue Account.

Please refer to "Penyumbang Utama Hasil Kerajaan Negeri Pulau Pinang" for 2011 in the chart below



The term "Terimaan Bukan Hasil" used by the Auditor General to classify monies transferred from Trust Accounts into the Consolidated Revenue Account says it all. It simply means non-revenue receipts. In short, it is not increase in revenue per se. Please do not say it is increase in revenue when it is the act of taking money from left pocket and putting it in right pocket. At the end of the day you end up with the same amount of money. No increase.

If we examine the chart above closely, we will find that the land tax (cukai tanah) collection had grown marginally since DAP took over the state in 2008. Hence, the bulk of increase of Penang's income came from land premiums and transfer of Trust Account's balance. I believe this included selling off state lands. These should not be used to indicate real growth in Penang's economy.  

This is hardly an isolated case.

Since he became the Chief Minister, Lim Guan Eng has the habit of brazenly embellishing Penang's economic numbers. 

Take for example his statement last year, which was quoted by The Malaysian Insider (http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/penang-is-proof-that-pakatan-can-deliver-says-guan-eng/).

He claimed that Penang had hit record of RM88 million surpluses in 2008 and RM77 million in 2009 through "the dividends of anti-corruption" measures. Of course, by saying so, his real intention was to insinuate that the previous BN government was corrupt. 

First of all, let's set the record straight. Penang had surpluses even during BN government administration, so there are no surprises there. Look at the table below.



We all know Lim Guan Eng took over as Chief Minister of Penang in March 2008. I am very sure the bulk of Penang's income in 2008 could not have been harvested by the Chief Minister if BN government did not plant the seeds in the previous year. But never mind that.

It is more interesting to ascertain if Lim Guan Eng had indeed commit the sin of "kreatif aka-untung" and "guanomics" by creatively interpreted the surpluses in 2008 and 2009 were due to his "dividends of anti-corruption" policy?

Let's see where the extra revenue came from, shall we? Please observe the table below.



Again, Penang revenue in 2008 and 2009 were largely derived from Non-Tax Revenue (Hasil Bukan Cukai) and sizeable Non Revenue Receipts (Terimaan Bukan Hasil). 

If we look at the table below, clearly the "record surplus" of 2008 was contributed by:


  • "Premium Tanah - Tukar Syarat" which went up by 330.7%
  • "Pemberian Pertambahan Hasil" (increase by 496.2%) which included RM9.84 million revenue during BN government in 2007 but accounted in 2008
  • "Premium Tanah" - Pemberian Milik Bayaran Khas (increase by 120%)
  • "Permit Pengalihan Batu Batan Lain (increase by 204%)
  • "Cukai Tanah" (15.6%). 

More details can be read from following two tables:





From the tables above, in 2008 and 2009 alone, clearly Lim Guan Eng had misled Malaysians (and poor Penangites)  when he claimed that Penang's record surplus was due to his anti-corruption drive when in actual fact much of the revenue came from land related and non-economic transactions. 

So folks, there you have it. I have clearly shown you the mechanism of "guanomics" and "kreatif aka-untung" in Penang.

I hereby rest my case. 

(For more info on YAB Lim Guan Eng's guanomics and kreatif aka-untung, please read http://satdthinks.blogspot.com )



PUSAT KHIDMAT WAKIL RAKYAT MERBAU PULAS N 33

Posted by Unknown | Posted on 3:21 PTG

PUSAT KHIDMAT WAKIL RAKYAT MERBAU PULAS N 33


Majlis Penyampaian Sumbangan Kafalah, IPTA dan Basikal

Posted: 12 Nov 2012 07:25 PM PST

Penyampaian Sumbangan Kafalah, IPTA dan Basikal telah diadakan di Dewan Khidmat Masyarakat Taman Bagan Sena Labu Besar. Majlis turut dihadiri oleh Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Kedah, Tn Hj. Zulkifli, Wakil Pegawai Daerah Kulim,Para Penghulu Mukim dan MKK Seluruh DUN Merbau Pulas

Program Turun Padang

Posted: 12 Nov 2012 07:09 PM PST

Program Turun Padang PKWR di Kampung Permatang Durian. Majlis diadakan di tepi Sungai Merbau Pulas.
YB Dato, Ustazah Aishah menyampaikan Sumbangan RM700 kepada Sdr. Mokhtar Yahya bagi menyiapkan utiliti bekalan elektrik ke rumah beliau.

Comments for Wee Choo Keong

Posted by Unknown | Posted on 1:39 PTG

Comments for Wee Choo Keong


Comment on Passengers are now able to claim compensation for delayed flights of more than 3 hours by GE Man

Posted: 13 Nov 2012 08:27 AM PST

This month on the 6th of Nov MAS flight to London was delayed for more than 24 hours. The brand new Airbus A380 with a registration 9M-MNA was grounded due to low pressure in one of the brake accumulators.

The delay was avoidable if the engineering top managements were proactive and knowledgeable to solve the problem but they rather got busy to buy the parts for obvious reasons.

It has cost MAS more than half a million ringgit paying the for hotel’s and food for the passengers, not to mentioning the millions of ringgit loss of revenue due to non-utilization of aircraft and reputation as a premier carriers but also in the course fuming a long term MAS VVIP customer from Pahang which was totally avoidable with proper timely engineering approval/action.

Now with this new EC Regulation 261/2004 on passenger right to claim compensation for any flights delayed for more than 3 hours came into effect in October 2012, it will make a big hole in MAS pockets if all the passengers claim for compensations for this flight delay and this is not the first time .

It all trace to no other then the incompetent CEO of MAS Engineering bo(otak) head Azhari, under his direct order the replacement of the un-serviceable parts was actioned rather than seeking the engineering expertise of the experienced MAS technical team who suggested to do a swap of the parts within the aircraft brake systems.

This bo(otak) idiot should have just taken the advise from the experienced floor engineer to just swap its position and let the aircraft fly under concession @ MEL (Minimum Equipment List) by changing the parts/defect position – unfortunately bo(otak) has kept all the experienced floor engineers isolated from the decision making process. He eagerly instructed the AOG desk to buy the parts though it was ordered with the service provider.

Some may say, it's under warranty and Airbus Industries will compensate. How would Airbus going to compensate MAS if the aircraft will be able to fly if they swap the parts/defect position and fly under MEL concession, and finally after wasting a day the decision was taken to swap the parts and it took only 1 hour to swap the location of this part and make the aircraft ready for its flight.

Finally, once the aircraft was back from London after the long flight delay, he eagerly instructed the AOG desk to use the parts that was bought under his order for obvious reasons.

Well that's not all, this bo(otak) Azhari is now in cohort with certain top manger to “cook up” MAS 3rd and 4th quarter financial results.

This is the main reason why every time some one ask this bo(otak), tak malu kah dia still hanging on to his post even thou’ all the pariah men that were parachuted during the share suap have already quit MAS.
Bo(otak) said he is needed.

YES, he need you to hold and delay millions of dollars in payment to vendors/service providers like RR, PW, GE, EADS, Goodrich, Honeywell, Hamiltons, …. you name it .

Most of the payment is more than six month due and you bo(otak) head are giving stupid excuse, raising objection and withholding payment as disputed invoices and not ledger posting as debt payable, most are straight forward contracts for supply of parts and services in which there is no excuse for dispute to not paying on-time.

In layman's term and understanding, the only reason MAS is delaying/not paying the vendors on-time is that they will keep/show it as cash in hand and will declare 3rd / 4th quarter result as improving and may even making small profit !! Trying to cheat lah ni.

The worrying thing is that if this bo(otak) head keep on fooling around and doing this kind of game with this reputable international vendors and service providers it will have a long-term adverse impact on MAS even after this bo(otak) head is long gone from MAS.
This could cause looooong technical delay if this were to happen ie vendors / suppliers pull out .

Not paying and / or dilly delay paying the service provider / vendor ? Macam pernah aku dengar cerita saperti ini ya , tapi di airline mana ya ? ?

Azhari is taking another poison pills for MAS so that MAS will be in bad book with this vendors for a long time to come…

Direct Free Kick

Posted by Unknown | Posted on 1:16 PTG

Direct Free Kick


5 Nov 2012 - Majlis makan malam bersama guru-guru Pasti di PTP, Pandan Indah.

Posted: 13 Nov 2012 05:50 AM PST

Sent from my Nokia phone

5 Nov 2012 - Majlis makan malam bersama guru-guru Pasti di PTP, Pandan Indah.

Posted: 13 Nov 2012 05:49 AM PST

Sent from my Nokia phone

5 Nov 2012 - Majlis makan malam bersama guru-guru Pasti di PTP, Pandan Indah.

Posted: 13 Nov 2012 05:46 AM PST

Sent from my Nokia phone

5 Nov 2012 - Majlis makan malam bersama guru-guru Pasti di PTP, Pandan Indah.

Posted: 13 Nov 2012 05:30 AM PST

5 Nov 2012 - Majlis makan malam bersama guru-guru Pasti di PTP, Pandan Indah.

Posted: 13 Nov 2012 05:28 AM PST

Korban Masjid Al-Azim, Pandan Indah - Oktober 2012.

Posted: 12 Nov 2012 11:50 PM PST

Meninjau kerja-kerja membaikpulih rumah sampah Jalan 3/2, Pandan Indah dekat Medan Selera Surau Ubudiah. Baikpulih menggunakan peruntukan ADN Chempaka.

Posted: 12 Nov 2012 05:25 PM PST

Meninjau kerja-kerja membaikpulih rumah sampah Jalan 3/2, Pandan Indah dekat Medan Selera Surau Ubudiah. Baikpulih menggunakan peruntukan ADN Chempaka.

Posted: 12 Nov 2012 05:23 PM PST

Meninjau kerja-kerja membaikpulih rumah sampah Jalan 3/2, Pandan Indah dekat Medan Selera Surau Ubudiah. Baikpulih menggunakan peruntukan ADN Chempaka.

Posted: 12 Nov 2012 05:22 PM PST

Khalid Samad

Posted by Unknown | Posted on 9:22 PG

Khalid Samad


Selamat Bermuktamar

Posted: 13 Nov 2012 05:39 AM PST

Selamat Bermuktamar saya ucapkan kepada seluruh Perwakilan Muktamar PAS ke-58 di Pusat Tarbiyah Islamiah Putik, Kelantan. Semoga perjuangan dan pengorbanan kita semua diterima Allah sebagai usaha fii sabilillah.

WaLlahu 'Alam
KHALID SAMAD

Anwar Ibrahim

Posted by Unknown | Posted on 7:36 PG

Anwar Ibrahim


Nurul Izzah Teraniaya

Posted: 13 Nov 2012 01:53 AM PST

Harakah
Oleh Subky Latif

NURUL Izzah telah teraniaya seperti bapanya Anwar Ibrahim.

Sama ada ucapannya tentang tiada paksaan dalam agama tersilap, keliru atau kurang jelas, maka dia telah dipelupuh hingga hampir mati oleh orang yang benci kepada anak beranak itu.

Saya mengambil sikap melayan Izzah sebagai mana-mana orang yang didakwa belum bersalah selagi mahkamah belum mendapatinya bersalah.

Sebagai manusia dia terdedah dengan segala macam kelemahan. Dia boleh melakukan kesilapan dan kekeliruan dan dia juga boleh jadi jahat.

Tetapi semua dikehendaki adil terhadap semua sebagaimana kita mahu semua adil terhadap kita.

Pertama dia bercakap tanpa teks. Walaupun ucapan itu dirakamkan tetapi ia tidak menghalang dia membuat kesilapan. Eloknya rakaman itu memungkinkan kita tahu kesilapan dan boleh dibetulkan.

Sesiapa saja yang berucap khusus yang bukan nabi mesti ada kata-kata tersasul dan kesilapan dan ada yang tidak jelas yang memerlukan penjelasan.

Misalnya seorang ustaz bercakap tentang Firaun dan Nabi Musa a.s. Dalam ucapannya itu dia terkata Nabi Musa itu kejam. Orang yang mendengarnya tahu cakapnya tidak betul. Biasanya orang tahu ustaz itu tersasul dan bukan itu yang dimaksudnya. Yang dia hendak kata kejam itu ialah Firaun, bukan Nabi Musa.

Jika ustaz itu sedar dia tersasul, dia akan betulkan. Jika dia tidak sedar, dia rasa dia betul. Kecualilah sepanjang ucapannya itu terus menerus dia kata nabi itu begitu. Yang itu bukan silap tetapi dia benar-benar jahat.

Apabila berlaku tersasul dan kekeliruan biasanya orang akan bertanya minta penjelasan. Jika yang bercakap tidak bermaksud seperti yang dicakapkannya, dia akan membetulkan kesilapannya dan menjelaskan apa yang kurang jelas.

Tok-tok guru pondok yang mengajar agama pun kadang-kadang tersasul. Maka itu dia minta murid-muridnya bertanya apa yang kurang jelas.

Saya yang terlatih sebagai wartawan, diminta bertanya kepada orang yang membuat kenyataan apabila ada perkara yang kurang jelas atau salah maksud itu. Tidaklah nanti kita membuat laporan yang tidak betul.

Tidaklah pemberita itu dikira salah lapor apabila dia melaporkan cakap yang salah cakap dari seseorang. Beritanya itu betul tetapi dia benar-benar pandir kerana dia tidak minta penjelasan dari orang yang bercakap.

Kekeliruan boleh berlaku bila-bila dan oleh sesiapa. Nabi SAW pernah membuat kenyataan yang mengelirukan seorang tua. Orang tua itu bertanya adalah dia boleh masuk syurga. Baginda menjawab, mana ada orang tua masuk syurga. Lalu menangislah orang tua itu. Nabi pun menjelaskan maksudnya betapa dalam syurga nanti semuanya muda-muda belaka. Orang tua seperti Nabi Nuh a.s. yang seribu tahun usianya, di syurga nanti jadi muda juga.

Jika pemberta dengar cakap Nabi seperti itu dan tidak minta penjelasan, dia buat berita seperti yang didengarnya, maka huru haralah sekalian orang tua.

Makhluk pertama melakukan maksiat ialah iblis apabila dia enggan sujud kepada Adam. Allah tanya dulu iblis menggapa dia begitu? Allah tidak terus laknat dia. Setelah dia jelaskan mengapa dia memusuhi Adam, maka barulah dia dilaknat.

Tetapi mungkin wartawan pandir itu hendak memberi rezeki kepada Izzah dengan membuat laporan begitu tanpa minta penjelasannya. Izzah lalu menyaman mereka. Jika nasib Izzah baik, dia menang saman dan dapat bayaran berjuta.

[KENYATAAN MEDIA] Isu Kenyataan YB Nurul Izzah Mengenai ‘Tiada Paksaan Dalam Agama’

Posted: 13 Nov 2012 01:10 AM PST

Petaling Jaya, Selangor, 13 November 2012.

"Wahai orang-orang yang beriman! jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini – Dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) – sehingga menjadikan kamu menyesali apa Yang kamu telah lakukan." (Al-Quran, Al-hujurat: 6).

Ayat di atas mengajar kita agar berhati-hati dalam menerima berita dari orang-orang fasik. Seorang Muslim Al Walid bin Uqbah bin Abi Mu'id diutuskan oleh Nabi Muhammad saw melakukan suatu tugasan ke Kampung Bani Mustaliq.  Al Walid menyangkakan mereka sudah murtad lalu segera pulang ke Madinah melaporkan kepada Baginda Nabi apa yang ditanggapinya. Hasilnya, baginda mengarahkan Khalid al Walid bersama anggota tenteranya bertindak terhadap kampung tersebut. Namun, selepas melakukan risikan, Khalid Al Walid mendapati bahawa mereka tidaklah murtad sebagaimana didakwa. Ini dilaporkan kepada Rasulullah. Diketika inilah ayat ini diturunkan sebagai teguran dan panduan buat orang beriman dalam menerima khabar berita dari orang fasik.

Media-media utama tertentu milik pemerintah UMNO dan Barisan Nasional  telahpun kerap didapati bersalah oleh mahkamah kerana melaporkan berita yang tidak tepat, berunsur  fitnah dan sengaja diputar belitkan.  Pemimpin-pemimpin organisasi berita ini sendiri mengesahkan bahawa harus diputarbelit sesuatu berita demi mendokong aspirasi parti yang menjadi pemiliknya.

KEADILAN melihat bahawa  serangan menggila terhadap Naib Presiden Parti YB Nurul Izzah,  yang sedang berlaku sekarang ini adalah langkah terbaru UMNO dalam percubaan mengembalikan sokongan dan kepercayaan rakyat yang semakin terhakis. Hampir kesemua pemimpin tertinggi mereka memberikan ulasan semborono 'bagaikan menunda najis yang hanyut'.  Media milik mereka dengan sengaja membentuk persepsi yang tidak betul mengenai apa yang dinyatakan oleh YB Nurul Izzah.  Kemudiannya, dengan sengaja pula komen-komen berdasarkan persepsi yang salah ini disebar dan dijajakan.

Amatlah jelas, UMNO sedang begitu tertekan dan desperado.  UMNO gagal menghakis  tanggapan buruk rakyat terhadap dirinya dalam pelbagai jenayah dan pengkhianatan terhadap rakyat dan Negara – penyelewengan SPR, NFC, Lynas, BERSIH, Kugan, Teo Beng Hock dan sebagainya.  Isu terbaru yang paling menekan adalah skandal RM40 juta yang melibatkan beberapa menteri kanan UMNO. Ia begitu hangat diperkatakan ketika ini. Disaat kritikal inilah, kenyataan YB Nurul Izzah yang diputarbelitkan itu dijadikan isu besar untuk mengalih perhatian rakyat.

Sesungguhnya, kenyataan spontan dan bersahaja YB Nurul Izzah pada majlis berkaitan adalah secara umum dan memang boleh mengundang pelbagai persepsi dan tafsiran.  Namun, kekeliruan yang timbul telahpun diperjelaskan sendiri oleh beliau kemudiannya dengan tegas dan jelas.  Peliknya, penjelasan lanjut itu dengan sengaja ditenggelamkan demi mengelakkan rakyat mengetahui hakikat dan apa sebenarya yang diperkatakan.

KEADILAN ingin menjelaskan bahawa, YB Nurul Izzah sendiri adalah seorang yang komited kepada agamanya – Islam.  Beliau merupakan antara pemimpin harapan generasi muda Negara, merentasi semua agama dan kaum.  Latarbelakang keluarga dan penampilan yang sederhana jelas menzahirkan ketrampilan diri yang berpaksikan jiwa yang tauhidiq pada Ilahi dan agama Islam yang syumul.

Sesungguhnya, seluruh lapisan kepimpinan KEADILAN dan Pakatan Rakyat sedang terus mara mengemudi kebangkitan rakyat demi masa depan Malaysia yang lebih gemilang.  Dengan kehendak Ilahi, tiada apa yang dapat menggugatnya, InsyaAllah.

Dr Muhammad Nur Manuty

Ketua Penerangan, PKR

13 November 2012    

 

Perutusan Khas Dato Seri Anwar Ibrahim Sempena Sambutan Deepavali

Posted: 13 Nov 2012 01:00 AM PST

Siri Jelajah Merdeka Rakyat Dato’ Seri Anwar Ibrahim Ke Pulau Pinang & Kedah 15 November 2012 Bersamaan 1 Muharram 1434 (Khamis)

Posted: 12 Nov 2012 08:01 AM PST

15 November 2012 Bersamaan 1 Muharram 1434 (Khamis)

1) 8.30 pagi – Wacana Buku Islam & Melayu

Lokasi : Komplek Tabung Haji, Bayan Lepas
Ahli Panel:
i. YB Dato' Seri Anwar Ibrahim

ii. YBhg Dato' Dr Siddiq Fadzil

iii. YBhg Prof Datuk Dr Mohammad Redwan Othman

iv. YBhg Datuk Dr Mohd Asri Zainal Abidin

2) 6.00 ptg – Perjumpaan Dengan JPRN di Yayasan Aman

3) 7.00 mlm – Solat & Tazkirah Maghrib

Lokasi : Surau Pangsapuri Idaman, Taman Pauh, Seberang Jaya

4) 8.30 – 12.00 mlm – Ceramah Perdana – (P- Sungai Petani, Kedah)

Lokasi: Taipan Square, Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani, Kedah
Penceramah:
i. YB Dato' Seri Anwar Ibrahim

ii. YB Dato' Saifuddin Nasution

iii. YB Dato' Johari Abdul

iv. YB Tan Choo Kang

5) 8.30 – 12.00 mlm – Ceramah Merdeka Rakyat – (DUN – Sungai Aceh, Nibong Tebal)

Lokasi: Dewan SJKC Yok Eng, Kg Sungai Udang, Sungai Aceh, Nibong Tebal
Penceramah:
i. YB Dato' Seri Anwar Ibrahim

ii. YAB Lim Guan Eng

iii. YB Dato' Dr Mansor Othman

iv. YB Tan Beng Huat

Lim Kit Siang

Posted by Unknown | Posted on 7:28 PG

Lim Kit Siang


May the Light of Change Descend upon us this Deepavali!

Posted: 13 Nov 2012 06:06 AM PST

By Martin Jalleh

What is wrong with Najib’s promise of “no Batu Caves condo if BN regains Selangor”?

Posted: 13 Nov 2012 05:46 AM PST

The Prime Minister, Datuk Seri Najib Razak today promised to scrap the controversial condominium project located next to the Batu Caves temple complex if BN retakes Selangor. The immediate reaction of fair-minded and reasonable Malaysians is not one of outright welcome but the feeling that something is wrong or just not right with Najib’s promise. [...]

The truth shall set us free

Posted: 13 Nov 2012 02:28 AM PST

– May Chee The Malaysian Insider Nov 13, 2012 NOV 13 – This is 2012. We live in Malaysia, purportedly progressive, modern and the best democracy in the world. We want to trail the Guinness World Records in everything we do, even weddings. Yet, we are deemed unable to think for ourselves and when some [...]

Sabah voters will be the “kingmakers” in the 13GE to decide who will form the Federal Government in Putrajaya and who will be the Prime Minister of Malaysia

Posted: 13 Nov 2012 03:30 AM PST

After my latest visit to Sabah and three-day "DAP UBAH tour" of Papar (Kg Tamui), Kota Belud ( Kg Nahaba), Inanam, Matunggung (Kg. Pinaurat) and Kudat, with Sabah DAP leaders, it is clear that the Pakatan Rakyat Sabah's RM7.28 billion Alternative Budget 2013 announced last month has "hit the marks" and put intense pressure on [...]

Kalau terasa akan kalah, biarkan sahaja Parlimen terbubar dengan sendirinya

Posted: 12 Nov 2012 07:16 PM PST

― Aspan Alias The Malaysian Insider Nov 13, 2012 13 Nov ― Ada dua perkara yang saya hendak sentuh sekali gus hari ini. Yang pertamanya ialah tentang program UMNO Seremban yang mengadakan majlis parti di Kem Tentera Sikamat, Seremban, dan yang kedua ialah isu Himpunan Rakyat 1Malaysia yang dianjurkan oleh UMNO dan BN melalui penganjuran [...]

.

Posted by Unknown | Posted on 7:21 PG

.


Jangan jadi batu penghalang kepada kemenangan Islam - Dato' Tuan Ibrahim

Posted: 12 Nov 2012 04:19 PM PST



Tuan Ibrahim Tuan Man
Padang Rengas: "Cukuplah zaman kita menjadi penyokong PAS, sudah tiba masanya kita menjadi pekerja dan pembantu kepada PAS". itulah antara pesanan Ust Tuan Ibrahim Tuan Man ketika berucap di Majlis Kembara Ilmu Bersama Ketua Penerangan PAS Pusat di Kg Biong, Sauk, Padang Rengas baru-baru ini.

Untuk mencapai matlamat tersebut beliau menggesa kepada semua ahli agar bersiap dan memperkemaskan jentera dan organisasi disemua peringkat. Ini bagi memastikan misi untuk menawan Putrajaya akan berhasil. 

Beliau juga mengingatkan kepada ahli-ahli supaya jangan menjadi batu penghalang kepada kemenangan Islam, "Sekiranya kita tidak berpuas hati dengan sesuatu tindakan parti, maka ada salurannya, jangan kita menggunakan media musuh sebagai medan kita meluahkan ketidakpuasan". tegas beliau lagi.

Dalam ucapannya juga beliau menyarankan kepada pimpinan agar menggunakan segala ruang yang ada disekeliling bagi memenangkan Islam. 

"Orang muda dengan cara orang mudanya, orang tua dengan cara orang tuanya, bahkan sekiranya seseorang itu hanya boleh makan sahaja pun perlu digunakan untuk memenangkan Islam". seloroh beliau.

Program Jelajah Kembara Ilmu bersama beliau dimulakan dengan Kuliah Dhuha di Balai Tasawur Islam, Simpang Empat, Semanggol. kemudian Hitea di Kg Biong, sauk. Kuliah Maghrib di Kg luat Lenggong dan Ceramah Umum bersama Ketua Pemuda PAS Perak di Pekan Karai, Kuala Kangsar.


Menjamu Selera di Balai Tasawur Islam Simpang Empat, Semanggol
Walaupun hujan, orang ramai tekun mendengar ucapan Ust Tuan Ibrahim Tuan Man

Sumber: teratakkampungku.blogspot.com
http://muslimeen-united.blogspot.com/2012/11/jangan-jadi-batu-penghalang-kepada.html

YB BN

YB PAS

YB PKR

YB DAP