Nuffnang

.

Posted by Awanama | Posted on 7:17 PG

.


Jurunikah masuk wad, ijab kabul di hospital

Posted: 24 Aug 2012 09:43 PM PDT


SAMBIL menerima bantuan pernafasan, Harun Nuh (kiri) mengijabkabulkan Fariz Marwan Abdul Rahman dan Nurul Adina Khalid di Hospital Pakar Kuala Terengganu, semalam.
KUALA TERENGGANU 24 Ogos - Selama 30 tahun seorang jurunikah berpengalaman, Harun Nuh, 85, mengendalikan majlis pernikahan sama ada di surau, masjid atau rumah pasangan pengantin.
Namun kali ini, senarionya berbeza apabila beliau melalui pengalaman baru melangsungkan majlis akad nikah pasangan Faris Marwan Abdul Rahman, 22, dan Nurul Adina Khalid, 25, di bilik Fisioterapi Hospital Pakar Kuala Terengganu (KTS) di sini petang ini.
Ini disebabkan jurunikah yang berasal dari Kampung Bukit Tunggal itu terpaksa dimasukkan ke wad berkenaan kira-kira pukul 12 tengah malam tadi kerana mengalami asma.
Ketika ditemui, Harun mengakui pengalaman menikahkan pasangan pengantin di hospital tidak akan dilupakan sepanjang hayatnya.
...

Source: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20120825/dn_03/Jurunikah-masuk-wad-ijab-kabul-di-hospital

SubhanaLLAH! Budak Kembar Sotong Melekat Di Perutnya

Posted: 24 Aug 2012 04:55 PM PDT

Deepak Kumar Paswaan yang berusia lapan tahun dari India mempunyai zaman kanak-kanak yang normal setelah "kembar parasit"-nya telah dibuang dalam satu pembedahan.

Anak lelaki atau budak aneh yang menjadi terkenal di seluruh dunia yang mendapat gelaran "kanak-kanak sotong ajaib piala dunia" dia lahir dengan kaki dan lengan yang sesetengah darinya tumbuh dengan pesat di dadanya. Mari kita lihat gambar kanak-kanak ajaib yang digelar budak kembar sotong di India ini.
Source: http://greenboc.blogspot.com/2012/08/subhanallah-budak-kembar-sotong-melekat.html

Comments posted (0)

YB BN

YB PAS

YB PKR

YB DAP